Passie voor groen

Als zoon van een tuinder valt de appel niet ver van de boom: ik heb een passie voor groen. Dit is terug te vinden in onze werkervaring. Dat begon met meewerken op het ouderlijk bedrijf. Aansluitend heb ik 10 jaar ervaring opgedaan in de productie en logistiek van uitgangsmateriaal (jonge planten) voor professionele telers wereldwijd. Daarna werkte ik als consultant-trainer met advies over en begeleiding bij de keuze, de aankoop, de opzet en de implementatie van kwaliteitssystemen en keurmerken in de plantaardige agrarische sector. Sinds een paar jaar geef ik les en gids ik mensen in tuinbouwonderwerpen en stadsvergroening.

Leidinggeven

Bij een coöperatief tuinbouwtoeleveringsbedrijf heb ik als lid van het managementteam meegewerkt aan 2 fusieprocessen. Ook heb ik als projectleider jarenlang vele informatiebijeenkomsten gewasbescherming georganiseerd (deelnemers verkregen hier actuele informatie ter verlenging van hun ‘Bewijs Vakbekwaamheid Gewasbescherming’ (“Spuitlicentie”).

Onderwijs en coaching

We – mijn partner en ik – verwonderen ons over het leven, over de natuur. Daar moeten we zuinig op zijn. Met veel passie en plezier zet dan ook mijn opgedane kennis en ervaring in om anderen te coachen en te onderwijzen, ook door het organiseren van informatieve rondleidingen. Daarbij werken we graag samen met het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en andere stakeholders.

Wij geloven

Wij geloven in passie en potentieel. Wij zijn gepassioneerd over mensen in de groene sector. Vanuit onze brede ervaring begeleiden en coachen wij en verzorgen we lessen, individueel of in groepen in de groene sector.

Wij geloven in  ‘kunnen’. Dagelijks zijn we verwonderd over de mogelijkheden van mensen. We hebben allemaal potentieel!

Wij geloven in ‘ontdekken’. Er is veel te ontdekken. Wat wilt u ontdekken? Wat zijn uw latente kwaliteiten? Welke wilt u ontwikkelen?

Wij geloven in ‘fouten maken mag’. Leren door te doen. Zonder ‘doen’ zal kennis niet ontwikkelen.

“We’re surrounded by a million miracles
All around us living proof.
We’re all here because a million miracles
Came together to make it true…”

Part of the song ‘Million Miracles’, by Brian Doerksen

Dit bericht is ook beschikbaar in: Engels