Onderwijs

Wij verzorgen (mbo-)lessen voor studenten in het Engels en Nederlands over Horticulture en Gardening & Landscaping: tuinbouw, groenvoorziening, landschapsinrichting en stadsvergroening (daktuinen en verticale tuinen).
Lees meer…

Training & Advies

Wij leveren training en advies op maat voor:– groepen uit het buitenland,– adviesvraagstukken over Horticulture en Gardening & Landscaping.
Lees meer…

Coaching

Krijg meer inzicht in eigen kunnen en ga doen wat bij jou / u past. VanG coacht:

  • jongeren,
  • potentiële leidinggevenden,
  • medewerkers in bedrijfsleven.

Lees meer…

Events

Wij organiseren en begeleiden inspiratie tours (in het Engels of Nederlands) om de Nederlandse tuinbouw-keten en agrotechniek te tonen en uit te leggen. Tijdens deze tours komen zowel de theoretische als praktische aspecten van marketing en veredeling tot en met verkoop aan de consument aan bod. Lees meer…

VanG | supports quality

Over Ons

Ontwikkelen rondom duurzaamheid

In samenwerking met partners levert VanG cursussen en trainingen, project- en interim management. Daarnaast ondersteunt VanG bijeenkomsten/events waar waardevolle kennis wordt gedeeld. Met focus op de sectoren: tuinbouw, logistiek, onderwijs/ict en (water-)techniek.

Een molenaar zegt: ‘Ik leg de vang erop.” Dan zet hij de molen, een deel van werk waar hij verantwoordelijk voor is, (even) stil om bijvoorbeeld onderhoud te plegen of om de capaciteit van de wieken met zeilen aan te passen.

VanG biedt u een vrijblijvende kennismaking. Leg even de VanG op uw proces. Neem contact met ons. Wij ontmoeten u graag!

This post is also available in: Engels