Wij geven (mbo-)lessen aan studenten in het Engels en Nederlands over tuinbouw, groenvoorziening, landschapsinrichting en stadsvergroening (daktuinen en verticale tuinen).

Onderwijs

Wilt u goed onderwijs over het duurzaam produceren van groente, fruit, bloemen en planten? VanG verzorgt de benodigde, specifieke informatie hiervoor en kan deze door pakkende lessenseries overbrengen. Wij leveren onderwijs op maat, en begeleidt studenten waar dat nodig is. Neem contact op.

Passie voor groen

VanG onderwijst jongeren in binnen- en buitenland die een passie hebben voor groen, en verzorgen lessenseries in:
– tuinbouw,
– groenvoorziening en
– stadsvergroening.

Ontdekken van potentieel

Door kennis te combineren met jarenlange ervaring sluiten de lessenseries aan bij de leefwereld van (buitenlandse) studenten. VanG weet hoe studenten uit diverse culturen (bijvoorbeeld China, India, Zuid-Korea, Noord- en Midden-Amerika) benaderd moeten worden, zodat er groei in de eigen ontwikkeling ontstaat én eigen potentieel ontdekt wordt.

Teamleider

Afhankelijk van de wensen van de teamleider, organiseert VanG een op maat gemaakte lessenserie. Deze lessen sluiten uiteraard aan bij de onderwijsbehoeften, de cultuur van de studenten en de eisen van het mbo en de overheid. Neem contact op.

 

Dit bericht is ook beschikbaar in: Engels